english, please

Det händer ibland att män utan uppenbar anledning får ett helt fantastiskt stånd, ett stånd som står som om ett vedträ hade letat sig in under kalsonglinningen. Det står som om alla svällkroppar gått i baklås och verkar mer vara en del av skelettet än en lem av kött och blod. Och det är inte av kåthet. Kättjan vilar och den omedelbara lockelsen inför sex består enbart i att bli av med den förtretligt styva utväxten.
      Just ett sådant stånd hade Harry en bakfull morgon när han vaknade sent, pigg efter en dröm om hundar och med en känsla av att hela kroppen var varm, levande och fylld av kraft. Bakfyllan skänkte honom ett lugn, inget annat. Han fjärtade ljudligt och njutningsfullt och kände att även tarm, skinkor och anal var med på noterna.
      Efter frukosten - varm gröt och en stor klick saltat smör - kände sig Harry pigg och redo att ta itu med vad som återstod av dagen. Kuken var fortfarande lika tjock, men hade mjuknat en aning. Den kändes nu mer som om den var gjord av tungt gummi än av trä.
      Harrys kropp var muskulös men inte byggd. Snarast som en skogsman såg han ut, med många och mjukt bulliga muskler över hela kroppen. Och hår. Stora mörka buskar i armhålorna och kring skrevet, en viss ludenhet kring anus och upp mot ryggen. Inget hår på själva ryggen, dock, men desto mer på bröst och mage.
      Harry var naken under morgonrocken. Han tog tag i kuken och kände lusten spänna under fingrarna när han styrde åt höger och vänster, fram och tillbaka. Han drog ett par gånger fram och tillbaka och kände höften skjutas framåt i en reflexmässig och primitivt juckande rörelse. Det tjocknade i halsen på honom. Han började bli kåt.
      Han reste sig från bordet. Den grynflottiga gröttallriken fick stå kvar. Han lossade på morgonrockens rem och runkade långsamt och självsäkert mot sin bild i spegeln. Kuken stack ut mellan morgonrockens gardinliknande sidor och höfterna buffade lätt mot det blåa frottétyget.
      Klockradion stod fortfarande på. Less på skvalet slamrade han i en gammal Nice Price-rockabilly i CDn och drog upp volymen. Yeah! Han dansade några lätta steg framför spegeln, med kuken i handen och ståndet på topp. När han såg sig i spegeln och kände doften från sitt kön, blev han ännu kåtare. Nu ville han knulla, det var ingen tvekan om det. Och det bästa av allt var att han visste precis med vem. Han hade ju Britt, grannen.

BRITT VAR 25, dansade jazz och modellade för underkläder. Hon brukade aldrig säga nej. Blotta tanken på Britts generösa perfektion - hennes spänstiga hull, hennes rosamjuka veckningar och hennes rikliga sekret - fick honom kippa efter andan av kåthet.
      Och Britts fitta. Den som alltid gripit efter hans kuk, dreglat efter att få den i sig, girigt sugit tag i och masserat den och kramat ur honom all kåthet och kaskader av flödande sperma. Den som han druckit ur för att släcka sin törst efter kön och som han inhalerat för att droga sig kåt bortom allt förstånd; den som han slickat djupt i varje hålighet, som han med utstuderad omsorg öppnat upp och med tungan retat i sina innersta gömslen, kring sitt allra mest känsliga skrymsle och tillika fodralerade antenn.
      Britt, tänkte han, knöt morgonrocksrepet kring sig och gick ut i farstun. "Britt Eklind" stod det på dörren direkt till vänster om hans. "Ingen reklam, tack" stod textat med rosa, rundad tjejstil på en papperslapp strax under. Lilla Britt, tänkte Harry och ringde på dörren.
      Efter en liten stund hördes steg och det dämpade slamret från kolvar och andra låsdon. Dörren öppnades och en oerhört vacker kvinna kikade ut. Det glödande, storlockiga håret stod kring hennes ansikte som en bukett mörka rosor. Med ena handen höll hon ihop morgonrocken, som var skräddad i ett skimrande grönt tyg, men trasig och uppenbarligen utan ett fungerande skärp. Den andra lyfte hon mot håret. Kulören i de långa klarröda naglarna skar ljuvt mot lockarnas mer mörkbruna. Hon förde en mängd av håret åt sidan och lyfte förtjusande på sitt högra ögonbryn:
      -Så det är du, Harry. Kom in. Jag har precis satt på lite kaffe.
      Harry sa ingenting, bet sig i underläppen, nickade och gick in. Britt gick före och lämnade efter sig en tung doft av kropp och parfym.
"Han såg för sig hur hennes rufsiga fitta tuggade och putade med läpparna när hon gick..."
Hon släppte även handen som höll ihop morgonrocken. Rocken flög åt sidorna och stod som en mantel under hårsvallet. Harry insåg att hon blottades. Han såg för sig hur hennes rufsiga fitta tuggade och putade med läpparna medan hon gick och hur det glimmade längst ned som av en glaspärla. Den ville han slicka i sig, och minsann kände han inte redan den salta mjuka musslans dofter sträcka sig som ormar mot hans näsborrar?
      När de kom in i köket drog hon ihop morgonrocken igen, innan hon satte sig vid bordet.
      -Det finns kaffe i bryggaren och koppar i skåpet. Du kan väl plocka fram, är du gullig?
      Harry gav henne en blick, kände könet, svalde och gjorde som hon sagt. Så satt de där en stund och sörplade förstrött. Harry kände sig sur och kåt på samma gång.
      -Vad gjorde du igår?, frågade han.
      Hon hade träffat vänner, varit på en bar, druckit dyr sprit, gått på fest, dansat och blivit uppvaktad. Det låg två nya visitkort i hennes handväska, båda med relieftryck på tjockt papper. Alla hennes pengar låg kvar i plånboken. Någon hade bjudit varje gång.
      -Festade, svarade hon.
      -Jag med, sa Harry, och funderade över hur han skulle gå vidare.
      -Bakis?, frågade han.
      Hon skrattade åt honom ett långt tag. Så tog hon tag i sin morgonrock, förde ena delen åt sidan och lyfte fram en fylligt rundat bröst med mörk vårtgård och en kort tjock spene. Hon förde pekfingret i ett S från bröstets nederkant upp till vårtan där hon mötte med tummen och masserade ett par gånger. Spenen blev lång och hård, precis som Harrys stånd.
      -Tycker du om att hälsa på mig?, frågade hon neutralt.
      Harry hade inte kunnat svara ens om han vetat vad som varit lämpligt att säga. Han var ofattbart kåt och fick knappt luft när han andades. Istället reste han sig upp och kände återigen höften ofrivilligt skjutas fram när ståndet fick sträcka ut under frottétyget. Han såg in i hennes ögon, han såg lust och han gick fram till henne. Hon sa ingenting.
      Harry samlade ihop hennes hår, virade det ett varv runt handen och satte sedan handen bakom hennes nacke. Hennes huvud låg i skålen av hans stora hand och hon slappnade av och lät handen vid bröstet falla, medan hon iakttog honom vänligt leende. Med sin andra hand tog han tag i pinnstolens ena främre ben och lutade stolen och kvinnan bakåt. Så sänkte han sitt lurviga huvud över henne och började kyssa henne ovanför brösten, upp mot halsgropen, åt sidan, upp under örat och bak i nacken där han sträckte ut en lång, lång tunga som gick i virvlar och cirklar från hennes hårfäste och nedåt, tillbaka mot hennes nyckelben, ut på axeln och ner via armhålan mot det vänstra bröstets utsida. När han svängde runt och in under bröstet drog hon efter luft; när han gjorde tungan styv och slickade rakt upp över hennes vårta stötte hon ut luft genom sin öppna mun; när han snabbt och hårt sög in hela vårtan och delar av vårtgården i sin arbetande mun hörde han hennes läte tydligt.HAN HÖR HENNE gny, han hör henne andas tungt och han ser hur hennes höfter rör sig. Hennes morgonrock har åkt åt sidan. Mellan hennes ben tovar sig mjukt en bullig buske som längst ned är så välansad att de svullna läpparna blottas. Det ser ut som marsipan, tänker han, som en organiskt rosa prinsesstårtebit med glansigt innandöme av sylt och av kräm.
      Som för att hypnotisera hennes bakelse till kön tittar Harry stint ned mellan hennes ben medan han suger på bröstet. Samtidigt för han sin kuk mot hennes hand. Hon tar den genast i ett fast grepp och runkar fram och tillbaka. Inte regelbundet, men bestämt.
      Efter en stund sätter Harry ned stolen, lossar sin hand ur hennes hår och lyfter henne mot sig. Han håller ena handen under hennes stjärt. Hennes ben är på varsin sida om hans höfter och hennes kön vilar mot hans. Kuken pressas med sidan mot hennes skåra, som för att hyscha den. Med vänsterhanden greppar han båda hennes ben bakom ryggen på sig själv. Den högra håller han kvar vid hennes ryggslut, med ett finger nerstucket mellan hennes skinkor. Hon håller honom med båda händerna kring halsen och bakåtlutade inleder de en gungande dans där han med pumpande rörelser gnider henne mot sig och hans kuk runkas upp och ner mot hennes blygdläppar och ibland pricksäkert över hennes klitoris.
      De dansar runt i hennes kök och i Harrys huvud strömmar de tidigare rockabilly-tonerna som den skönaste wienervals. I Britts huvud rör sig ingen musik, utan bara undermedvetna minnen från forna ritter på en vuxen mans tjocka lår, samt från gårdagens misslyckade tur på finanskalvens stressade kritstreckskorv. Hon njuter bättre nu och hon stönar i sitt tyngdlösa, hjälplösa tillstånd.
      Så ledsnar Harry och han sätter sig, utan att hon någonsin vidrör golvet, på en stol med kvinnan på mage över sina lår och ena handen återigen inlindad i hennes hår. Han börjar kyssa, nafsa och slicka henne runt svanskotan och en bit ner mellan skinkorna. Han masserar hårt med hakan i de mjuka partierna, och samtidigt skålar han in handen mellan hennes ben och masserar med fingrar och handlov hennes bultande kulle. Då och då låter han ett finger falla ner mellan hennes blygdläppar, än här och än där, än rakt i den sekretrinniga slidan, än upp mot klitoris, och det dröjer inte längre förrän hela hennes kön är insmort och kraftigt doftande.
      Hon svankar hårt och pressar fittan uppåt mot hans hand. Fascinerad ser Harry ut över hennes välvda former och han får ett tag för sig att den glansiga vulvan är en tredje skinka, som slitsad och hårig håller på att växa fram mellan de båda ordinarie.
"...han killar det ihopsnörpta tills han känner hur det får liv och börjar orma sig oroligt."
Han böjer sig ned igen och slickar djupare ner. På något vis når han ända fram till hennes anus och han killar det ihopsnörpta tills han känner hur det får liv och börjar orma sig oroligt. Framför ögonen har han sin egen hand som tvåfingrat rumstrerar om i hennes fitta. En tung doft ligger i hans näsa och han lyfter upp henne mot sig, med hennes rygg mot sin mage, och slickar henne bakifrån djupt i fittan och upp mot klitoris. Hennes överkropp dinglar ner från hans ansikte och huvudet hänger mellan hans vader, som hon kramar, slickar och biter. Så kniper han ihop benen och låser fast hennes huvud så att det enda hon kan röra är benen. Han håller ovanför hennes höfter för att dra henne upp mot sig och särar på hennes lår så att benen pekar upp och vinklas fram och tillbaka som antennerna på en syrsa, och även hennes rop sjunger som en syrsas rop.
      Harry gungar henne sakta när han slickar. Taktfast, regelbundet far han med tungan djupt ner i henne och över hennes klitoris, samtidigt som han roterar hennes kropp som om den vore en motionsmaskin. Ur hennes synvinkel är världen ett kaos; huvudet är nederst, hjälplöst fastsatt med utsikt över pinnstolens rundstavar; kroppen står rakt upp med fittan svullen på topp utan kontroll men med desto större inflytande över hennes kåta medvetande. För varje slicktag känner hon fittan växa tills den tycks omsluta hela nedre delen av hennes bål, tills den sänder varma, blöta retningar upp längs de konvulsiviskt ryckande benen. Retningarna sprids ner mot hennes bröst, ut i hennes armar och så går de upp i huvudet och förlöser henne i en första orgasm som först rycker och sliter i hennes kropp så att Harry knappt orkar hålla kvar sitt grepp, men som sedan böljande tar henne till landet där mörkret byts mot en ljuv, färglös dager och livet ler och inte ens känns.
      De vilar några sekunder. Så släpper Harry bensaxen kring hennes huvud och lyfter henne istället högre upp så att hennes mun ska komma i höjd med hans kuk. Han lyfter henne ovanför den. Hennes mun är öppen sedan orgasmen. Så trär han henne över ståndet och börjar lyfta henne upp och ner, upp och ner så att han runkar sig själv i hennes mun och nu får han verkligen träna sina muskler i axlar och armar. Hon suger och sväljer kuken och känner sina läppar flärpas åt sidan när den hårda, tjocka flänsen passerar. Hennes saliv rinner nerför hans kuk och samlas i en glittrande krans kring håret vid kukroten. Harrys andning blir allt mer ansträngd, både av upphetsning och fysisk ansträngning. Han svettades redan tidigare och blänket på panna och bröstkorg blir nu till droppar som kilar över huden på honom och droppar ner över henne som en kylande dagg, som tacksamhetens pärlor över den njutning hon ger.

MEN DET ÄR dags att knulla. Harry vänder henne rätt och de kysser varandra hetsigt ett tag medan Harry styr dem mot vardagsrummet och Britts fluffiga hörnsoffa. Hon fnittrar till när hon tjoffar ner bland kuddarna. Harry är desto mer tagen av situationens allvar. Eller är han bara tankspridd? I vilket fall är det med ett beslutsamt uttryck i det svettiga ansiktet som han slänger sig över henne, tar enarmstag runt hennes bål och armar och måttar in kuken. I hennes ögon är han en stor luns som finesslöst klampar fram med jätteståndet i näven och blicken full av knull. Det är perfekt. Harry trycker in kuken. Hon flämtar till.
      Så knullar de så att soffan hoppar fram och tillbaka över parketten.
"Hans kuk är som gjuten i metall, som ett rött lok som vältrar sig in i hennes fitta..."
Harry håller fast henne hela tiden och gör inget annat än att knulla sig längre och längre in i henne, hårdare och hårdare, och hans pung daskar mot hennes anus. Hans kuk är som gjuten i metall, som ett rött lok som vältrar sig in i hennes fitta och pressar slidväggarna åt sidorna gång på gång. Hennes bäcken juckar frenetiskt mot honom och roterar villigt kring hans tjocka kuk.
      Soffkuddarna är slängda på golvet. Harry tar tag i soffans armstöd för att kunna rycka sig in mot henne och på så sätt knulla hårdare. Hon har benen runt hans midja och höfter. De knullar länge.
      Så stillnar hon plötsligt, gapande, håller andan och spänner kroppen i en båge. Harry juckar vidare. Hon kippar ljudligt efter luft. Så slappnar hon av och börjar ropa ut sitt stegrande klimax, allt starkare för varje andetag, för varje stöt mot hans kuk. När han känner sädesvätskan samlas i pungen och orgasmfröet snabbt börja gro, rister redan hela hennes kropp så att soffans ben lättar från golvet. Han dunkar sig in i henne allt snabbare och snabbare och djupare medan orgasmen sköljer in över honom. Hennes kropp fortsätter att skaka och hans att pumpa vansinnigt och det går minuter, tycks det, innan han kommer på riktigt och han brölar ett utdraget läte och sprutar sin säd långt upp i hennes kropp i långa, sköljande satser, samtidigt som hon surfar ut på sin stora sjunde våg. De kollapsar över varandra.EFTERÅT LÅG HARRY på soffan som en svettig påse och kände återigen bakfyllans sirapsvirvlar tränga fram genom den njutningsfyllda avslappningen, som pustar av tjock rök. Efter bara någon minut slingrade sig Britt ur hans grepp, gick upp från soffan och in på toaletten. Vattenskvalet väckte Harry ur dvalan. Nu ville han tillbaka till sin egen lägenhet. När Britt kom ut från toaletten hade han rest sig och liksom henne återigen svept morgonrocken kring kroppen. Hon såg nöjd ut.
      -Hejdårå, sa han utan att se henne i ögonen.
      Han klev iväg mot ytterdörren.
      -Hejdå, sa hon och vinkade lite skämtsamt mot hans bortlufsande rygg.
      Harry bet sig i läppen igen och nickade. Han öppnade dörren och klev ut på det kalla marmorgolvet i trapphuset. Redan innan dörren föll igen hörde han henne plocka upp telefonluren och slå ett nummer.
      Lilla Britt, tänkte Harry, gick in till sig och knäppte på TVn.

text: RIKARD WESTMAN
illustration: DANIEL EGNEUS

This is the story about lone ranger Harry waking up one morning with a slight hang-over wildly surpassed by an annoying hard-on living down his crotch like a piece of wood. Lacking no salvage for his pain, he knocks on the door of smashing bomb-shell neighbour Britt, who welcomes a little company. Before long they are engaged in advanced sexual exercise after which Harry goes back to his apartment to watch TV.
© Copyright 1998 Asshole Magazine

asshole 1/98 \ editorial \ zeitgeist \ homme \ femme \ concept \ moda \ power boy\resort\garment \ conte \ bowles