english, please


Click the above flag to change the language into English.
"Om Asshole fortsätter så här är det bara att tacka och ta emot." Sveriges största Internet-tidning, Internetworld, väljer Asshole Magazine till "Månadens sajt", alla kategorier. Betyget blev 10 av 10 möjliga. Utnämningen skedde i Internetworld 1/99. Tidningen når omkring 350 000 läsare.

Redan succé! Efter bara ett par månader på webben har Asshole Magazine haft tusentals besökare, lovordats av media och kontrakterats mot en annonsbyrå. Vi har utnämnts till länktips av bland andra kulturtidskriften Kritik, TV-programmet Synk, radioprogrammet Frispel, portalen Passagen, IT-tidningen Computer Sweden samt länktipstjänsterna Klick och Webtips.nu. Vi har också blivit x-rate:ade av Sunet - ett betyg så gott som något.
      Nu jobbar vi hårt för att färdigställa nästa nummer av Asshole Magazine. Vill du få en e-post när 1/99 kommer ut? Gör då som så många andra redan gjort - bli medlem!


Rien ne va plus. Det går inte längre. Webben skräpar av fåniga små blaskor och inte är det bättre i tidningskiosken. Men nu är Asshole Magazine äntligen på plats för att rensa upp i träsket. Här har ni en rejäl tidning, med storslagen layout, färgsprakande bilder och rafflande texter. Välkommen!

I detta första nummer intervjuar vi författaren och kompositören Paul Bowles, en riktig power-babian som trots en ålder på 87 läser lusen av Bernardo Bertolucci och kör propeller när han ska sova. Läs vårt hemma hos-reportage från Tangier i Marocko.
      På Zeitgeist kan du läsa det senaste om det sena, det nyaste om det nya. Missa heller inte Weltschmertz, längst ner på sidan, som fångar ett pricksäkert skärv av världens orättvisor.
      Kampen mellan skreven fortgår även i Asshole Magazine. Läs Paul Kennys och Maria Leonas fräna krönikor och varför det är som det är - oavsett om du har dingel eller flikar.
      Vi labbar även med Asshole Power, ett centralt begrepp som kännetecknar det riktigt tungspretiga. I varje nummer presenterar vi en Asshole Power Boy, ett Asshole Power Garment och en Asshole Power Resort. Du kan se det som tipssidor på hur livet ska levas, var och med vilka.
      Vidare presenterar vi ett aktuellt begrepp under vinjetten Asshole Concept. Premiären är en uttömmande artikel om termen "skitnödighet", som också rundar av debatten om Internets vara och icke vara.
      Långläsning finns det också. Bläddra bara fram Asshole Conte där just i detta nummer hårige Harry har en riktig rockabillydag, trots baksmällan.
      Slutligen, vad är väl ett modernt magasin utan ett modereportage? Vi sände våra fotografer till Tyskland och de kom tillbaka med fem bilder som andas lika mycket av tuff, asiatisk kampsport och sublima geishor som de pumpande förorterna utanför Schlesingen. Besök Asshole Moda!

Medan andra går som katten kring het gröt rusar Asshole Magazine som en stor, hungrig gris rakt mot verklighetens skulor och vräker ned trynet i allt det slabbiga. Men kom ihåg - grisar är mycket renliga av sig. Än en gång - varmt välkommen till Asshole Magazine!

asshole@asshole.orgDu som inte nöjer dig med annat än renodlad Asshole Power och rejält välfyllda webbsidor för fullvuxna fyller i nedanstående lilla formulär och klickar på knappen "I go for Asshole Power!". Då får du förhandsinformation per e-post om nyheter i Asshole Magazine, däribland när nästa nummer kommer ut.
      Vi ska även göra i ordning lite fräna prylar med symbolen för Asshole Magazine - Harry, tuffingen i rött här intill. T-shirtar är en självklar idé. Har du andra bra förslag så skriv dem i rutan längst ned i formuläret. Asshole Magazine är till för er!

Namn:

E-post:

Kön:

Ålder:

Gatuadress:

Postadress:

Något annat du vill säga oss:För annonsering i eller sponsring av Asshole Magazine, kontakta Jörgen EllgrenWeb Media Sweden AB:

08-678 44 30 | jorgen.ellgren@bigfoot.com | www.webmediasweden.se

© Copyright 1998 Asshole Magazine

asshole 1/98 \ editorial \ zeitgeist \ homme \ femme \ concept \ moda \ power boy\resort\garment \ conte \ bowles