english, please

Jävlarns! Ännu en bad hair day! Finns bara ett botemedel - tjocka svarta streck runt ögonen får vilken djävla frilla som helst att funka.
      Med onda föraningar och håret på skaft traskar jag ut med jycken. Solen skiner så där äckligt, himlen är lismande klarblå och det fina folket flanerar. Fyrfotingen passar på att masa iskrosset åt sidan och ta sig ett aprildopp. Ja, inte bara ett förresten. Så plötsligt, utan förvarning, sitter de där. Där borta på bänken. Han och hon. Två i mängden som vandrar omkring i livet och tror att dom har nåt speciellt. Trorunte den faen spelar munspel oxå. Och hon sitter där brevid, våt och villig, och flinar som ett får. Vinden tar tag i hans hår och han känner att just nu ser han så där extra charmig ut. Han bluesar loss på munspelet... Nä nufåre tamejfaen va nog! Slit fram kuken och visa varu går för istället för att sitta där och mesa din djävla loser!!! Uppvuxen i blottareland som man är har man en hel del att jämföra med. I'll give you a fair trial dopehead! Men se till å gör dig av med det där trubadurfnasket innan hon ger dig klamydia! Jag spyyyr.
      Hopplösa människor, alla dessa hopplösa människor som ständigt skänker guldkant åt min vardag. God damn I feel good when I smell scorn 'n contempt.

TILL ALLA BARNS stora glädje bär jycken kopplet i munnen, som om vore hon ute och gick med sig själv. Den lilla plastdosan hålls i ett stadigt grepp i munnen och en kort bit koppel, fäst i halsbandet, hänger och dinglar nedanför halsen. Hon känner sig liksom trygg när hon har läget under kontroll. Ute och går med sig själv. Gå för sig själv. I know the feeling... Jag föredrar oxå, för det mesta, att sköta det själv. På solokvist blir det aldrig trist, i alla fall inte otillfredsställt. Faktum är att minnena av män och deras prestationer inte lämnat några djupare spår på memorylane, medan jag däremot minns alla mina attiraljer glasklart. En mortel (ja, asså inte skålen utan själva den där prylen man stöter med), ett antal deodoranter (varning utfärdas - skarven mellan lock och flaska kan nypas saftigt), gurkor (ta ut dem ut kylen en bra stund innan ba), morötter (samma sak där - ut med dom en bra stund innan dom ska in), stearinljus (tvätta å' låt torka efteråt så kan dom med fördel återanvändas både i staken och baken), en polkagrisstång (don't try this at home folks - det blir nästan lika kladdigt som the real thing) och så fingrarna förstås. Ahhh, ljuva minnen.
      Män kommer och går, eller rättare sagt raggas och dumpas. Va faen ska man ha dom på heltid för? Trams! Förresten är det inte så mycket stake i män som dom tror, som både dom och vi kvinnor önskade att det var. Nej, dom flesta behöver till och med uniform för att överhuvudtaget känna sig jämbördiga och inte riskera impotens vid eventuella penetreringstillfällen. Så dom slår till med en snabbkurs på ABAB eller Securitas och saken är biff. Efter att ha levt som en eunuck i åratal tar det den hormonstinne ungkarlen tre veckor att bli man. Hans nya livsfilosofi: Allt går med våld och vaselin! Både Clintan- och klittandrömmen går i uppyllelse. Tre veckor och han får till och med ta till väktarvåld för att få sin vilja fram. Smaken av blod blandas med svaga förnimmelser av gårdagens kvinna. Han är ostoppbar! Med batongen i ena näven och kuken i den andra patrullerar han tunnelbanor och torg. Alltid redo att förföra och förgöra.

SANNINGEN ÄR ATT män står för allt jävla våld här i världen! Dom super och slåss! Dom kör över våra barn, våldtar våra systrar, skändar våra mödrar och startar sedan krig som sarre på moset. Att nyblivna manliga bilförare tror sig vara världsbäst på att köra bil är lika absurt som att ABAB-vakter tror sig vara fantastiska älskare. Bara för att bilarna är häftiga och batongerna långa och hårda. I brist på självkänsla hyllar släktet av skapelsens förlorare sina meningslösa kukförlängare. It makes me sick!
      Men - jag älskar män, det är bara en fråga om definitioner. En mans kriterium är att han drar in mer än niohundra tuss om året, att han har en bil för minst en tredjedel av den summan, att han är frikostig, viril och uthållig; har han fru är det ett extra plus i kanten. Jag är ingen fru, not today nor bloody ever! Jag är en femme fucking fatal, en jävligt kåt dam. Jag letar, och finner, min man för stunden, för kvällen, för tamejfaen min kåta minut, och när lusten tar mig i sitt stadiga grepp, när hela min kropp skälver och bröstvårtorna styvnat ska två saker stå jävligt klara: hans tjocka kuk och det faktum att han bannemej inte sitter nere längs vattnet å spelar munspel!
      Vakna hellre upp i fel säng än på fel sida!, hälsar the one 'n only Leona.

illustration: DANIEL EGNEUS

Skicka gärna frågor till Maria Leona - maria.leona@asshole.org

english, please This is Maria Leona kicking male ass backwards, forwards and sideways.
© Copyright 1998 Asshole Magazine

asshole 1/98 \ editorial \ zeitgeist \ homme \ femme \ concept \ moda \ power boy\resort\garment \ conte \ bowles