DIGITALA MEDIA: Den mediala kulturmaffian från Umeå har slagit sina påsar i huvudet på diverse DN-skribenter och skapat nätmagasinet Kritik. Där dryftas alla viktiga moderna och, just det, kulturmediala frågor i en trendigt enslig layout. Temat är efterlängtat. Idén fanns redan så tidigt som 1987, strax efter det att initiativtagarna slutfört sin pubertet. www.kritik.com

Namn: Thorsten Flinck
Ålder: 43 år
Längd: 169 cm
Vikt: 84 kg
Inkomst: 76 000 kr

NÄRINGSLIV: Våra biltillverkare kämpar om köparna i den hårda internationella konkurrensen.
    Volvo satsar hårt för att relansera sig på kontinenten. Asshole kan som första tidning avslöja den nya logotypen:

INSIKT: Akademiledamoten Katarina Frostenssons man, fotografen Jean-Claude Ernault, har blivit festfixare, läste vi i SvD/City någon gång förra året. Lycka till.
    Annars brukar Jean-Claude vara mer känd som Jean-Kladd, eftersom han så ivrigt kurtiserar yngre förmågor på Stockholms förlagsfester.
    -Hej, jag heter Jean-Claude. Ni kanske känner till min fru, Katarina Frostensson. Hon kunde inte komma på festen, så jag är här istället för henne.
    Så brukar det låta. Tre stjärtar blir betyget.

EUROPA: Den anrika och inte minst legendomspunna ätten Grimaldi firade 700 år på Monacos tron under förra året. Asshole gratulerar i efterskott.
    I vimlet kring festligheterna fick Assholes utsände syn på gamle skidkungen Ingemar Stenmark. Men när vår reporter skulle tränga sig fram för att få en kommentar, blev han tyvärr knuffad av en stor neger.Att ha scenkläderna på sig på fritiden om man är med i en filminspelning eller teateruppsättning.

Att beställa rokoko-operor från nya seriösa kompositörer.

Att ha en ytlig artig polish som försvinner när man är full.

Fotorealistiska porträtt i olja med bibliska allegorier.

Sponsring av Lufthansa.

Ivan Rebroff

Aktiebolag

Soulmusik

Asien

Have U been to Morocco?
STOCKHOLM: Wayne’s Coffee, med kaféer på Kungsgatan och Kungsholms Strand, har öppnat en ny lokal i hörnet av Högbergsgatan och Götgatan. Där hittar du allt det du förväntar dig av ett äkta beli: dagels, brownies, strepzels, do-nuts, cheesecookies, rootbear, och så vidare.
    See you there, dube!

Namn: Bo Widerberg

MÅNADENS MUSIKAL: CATS. Musikalsuccén CATS hade sin urpremiär i London den 11 maj 1981. Till dags dato har över 50 miljoner människor sett showen i 24 olika länder.
CATS i Japan - it's showtime!
    Den stora hiten "Memory" har sjungits in av hela 150 stycken olika artister. Bäst sålde Barry Manilow, vars version tog sig in på amerikanska topp 40-listan.

VÄRT ATT VETA: Visste du...
...att Francois Bronett är död? När budet nådde Richard Chamberlain tog han det så hårt att han föll av sin häst och bröt nacken. Nej, just det, det var ju Jim Reeves.
...att Ace of Base är ett göteborgsband? Den tjocke killen heter Jonas. Han har en båt i stället för en tjej.


© Copyright 1998 Asshole Magazine

asshole 1/98 \ editorial \ zeitgeist \ homme \ femme \ concept \ moda \ power boy\resort\garment \ conte \ bowles